top of page

Helmin varaus

Varaa mökki joko sähköpostilla kivijarvifarm@gmail.com tai puhelimella Sallalta 050 490 8235. 

Tämän sivun kalenterista (alla) voit katsoa Helmi mökin saatavuuden. Varatessasi majoituksen annat suostumuksen kirjata henkilötietojasi varausrekisteriimme (tietosuojaseloste). 

 

Varatessasi kerro

  • majoittumisen ajankohta (huomioi, että viikon vaihtopäivä on perjantai tai sunnuntai ellei toisin sovita)

  • mahdolliset muut lisätoiveet (esim. liinavaatteet, siivous)

  • saapuvien henkilöiden määrä

  • mahdollisista lemmikeistä

  • selkeästi maksajan koko nimi

Pääsääntöisesti toivomme varauksen jälkeen ennakkomaksua tilisiirtona (koko summa), mutta voimme tilanteesta riippuen myös sopia mahdollisesti käteismaksusta tai osittaisen summan maksamisesta.

Kun olemme vastaanottaneet tarvittavat tiedot, lähetämme tarkemmat maksu- ja saapumisohjeet sähköpostiin, josta varaus on tehty.

Peruutusehdot

Mikäli tulonne peruuntuu, ilmoittakaa asiasta hyvissä ajoin (7 vuorokautta ennen), jolloin voimme sopia ennakkomaksun palauttamisesta. Ilmoita peruutuksesta tekstiviestillä tai WhatsApp sovelluksella Sallalle (p. 050 4908235). Jos majoitus perutaan 1-7 vuorokautta ennen varauksen alkua, veloitamme 50% varauksen summasta. Vaihtoehtoisesti majoitus voidaan myös siirtää veloituksetta toiseen ajankohtaan yhden kerran. Majoituksen siirtäminen edellyttää kuitenkin sitä, että majoitus siirretään saman vuoden sisällä, ei esimerkiksi seuraavalle kesälle.

Varattu

Vapaa (tyhjä)

touko-heina24.png
elo-loka24.png
marras-joulu24.png
bottom of page